Ingredienser
3,000 kg Grisefilet
0,300 kg Sød Chili/Lime Marinade
0,120 kg Koldt vand til opbl?dning
0,040 kg Dekora?Porrer Hvidl
3.46 kg
Læg varer i kurv
FYLDT SOMMERKAM
Opskriftnr: 71-0688
Fremstilling
Dekora Porrer Hvidløg (40 g) opblødes i koldt vand (120 g).
Lad henstå til vandet er opsuget.
Grisefileten flækkes op med 2 snit og foldes ud.
Oversiden smøres med Sød Chili/lime marinade.
Den opblødte Porrer Hvidløg blandes med Allround Rub og dækkes ud over kødet.
Fileten rulles sammen og snøres.
Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175 °C til en kernetemperatur på 75° C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med marineret kartoffelsalat og jordbærsalat.
Ingredienser:
Grisefilet 87%, marinade (rapsolie (delvis hærdet), sukker, salt, peberfrugt, løg, krydderier (chili, peber), tomatpulver, oregano, tangpulver, krydderiekstrakt, limeolie), porre, hvidløg.