Ingredienser

3,000 kg Grisefilet

0,300 kg Sød Chili/Lime Marinade

0,120 kg Koldt vand til opbl?dning

0,040 kg Dekora?Porrer Hvidl

3.46 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FYLDT SOMMERKAM

Opskriftnr: 71-0688

Fremstilling
Dekora Porrer Hvidløg (40 g) opblødes i koldt vand (120 g).

Lad henstå til vandet er opsuget.

Grisefileten flækkes op med 2 snit og foldes ud.

Oversiden smøres med Sød Chili/lime marinade.

Den opblødte Porrer Hvidløg blandes med Allround Rub og dækkes ud over kødet.

Fileten rulles sammen og snøres.

Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175 °C til en kernetemperatur på 75° C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med marineret kartoffelsalat og jordbærsalat.

Ingredienser:
Grisefilet 87%, marinade (rapsolie (delvis hærdet), sukker, salt, peberfrugt, løg, krydderier (chili, peber), tomatpulver, oregano, tangpulver, krydderiekstrakt, limeolie), porre, hvidløg.

Go to Top