Ingredienser

0,600 kg Sm? kartofler (Flensted)

0,500 kg Kyllingebryst, stegt (Dencon)

0,200 kg Porrer, skiver (Flensted)

0,080 kg Dekora Marilet Nordisk

1.38 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KYLLINGEBRYST P? NORDISK MARINEREDE KARTOFLER

Opskriftnr: 85-0199

Fremstilling
Kartofler og porrer blandes og marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Nordisk.

De marinerede kartofler og porrer l?gges i bunden af en ovnfast emballage og de stegte kyllingebryster (4 stk.) l?gges oven p?.

Til sidst drysses bakkerne med Persille, sk?ret.

Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de eller lignende til retten f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.

Forslag til emballage:
Alubakke 1920 ml.

Ingredienser:
Kartofler 43%, kyllingebryster (stegt) 36%, porrer 14%, marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (skalottel?g, hvidl?g, chili, peber, ramsl?g, persille), salt, peberfrugt, tomat, guler?dder, citronolie (solsikkeolie)), t?rret persille.

Go to Top