Ingredienser

8,500 kg Kalvek?d, hakket (10-12% fedt)

4,500 kg Varm suppe (afkog fra kalvek?det)

0,520 kg Kryddersylte FB til Kalv/Lam/Fjerkr? (G23550)

0,100 kg Persille, Sk?ret 2-5 mm.

0,080 kg Nitritsalt (DK40018)

13.7 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KALVESYLTE MED PERSILLE

Opskriftnr: 34-0058

Fremstilling
Kalvekødet skæres i mindre stykker, og forsaltes natten over med nitritsalt.

Efter endt saltning koges kødet ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Kødet skæres i passende ternstørrelse (evt. på lynhakker).

Suppen sies, afvejes og bringes i kog.

Kryddersylte FB til Kalv/Lam/Fjerkræ tilsættes under kraftig omrøring.

Det kogte kød, Persille, skåret og suppen blandes og hældes i forme.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt:
Kalvekød 62%, suppe (afkog fra kødet), gelatine (okse), salt, persille, hydrolyseret vegetabilsk protein, løg, dextrose, peber, antioxidanter (E 330, E 300), laurbær, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top