Ingredienser

1,000 kg Fl?dekartofler, Peka

0,450 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,060 kg Ost, revet

0,050 kg Dekora Marilet Nordisk

0,050 kg Paprika, syltede

1.61 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

NORDISK MARINERET M?RBRAD MED FL?DEKARTOFLER

Opskriftnr: 73-1185

Fremstilling
Der laves en lomme i den afpudsede m?rbrad, hvorefter den marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Nordisk.

Syltede paprika i strimler og den revede ost blandes og fyldes i m?rbraden.

Til sidst l?gges fl?dekartofler og fyldt m?rbrad i hver sin side af en ovnfast emballage.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 35 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret eventuelt med gr?n salat.

Ingredienser:
FL?DEKARTOFLER 62%, grisem?rbrad 28%, OST, syltede paprika, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (skalottel?g, hvidl?g, chili, peber, ramsl?g, persille), salt, peberfrugt, tomat, guler?dder, citronolie).

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed i1920 ml. Alubakke.

Go to Top