Ingredienser
0,850 kg Okse flanksteak
0,200 kg Serranoskinke
0,120 kg Koldt vand til opbl?dning
0,090 kg Sød Chili/Lime Marinade
0,070 kg Fl?deost, naturel
0,040 kg Dekora?Julieschka (I51490)
0,020 kg Hele ristede hampefrø, 1 kg
1.39 kg
Læg varer i kurv
BEEFCHETTA - FYLDT OKSEFLANK
Opskriftnr: 75-0607
Fremstilling
Dekora Julieschka (40 g) opblødes i koldt vand (120 g).
Lad henstå til vandet er opsuget.
Okse flanksteak flækkes ud og oversiden marines i den afvejede mængde Sød Chili/lime marinade.
Flødeosten smøres på kødet, der dækkes med den opblødte Dekora Julieschka og drysses med Hampefrø.
Skiverne af serranoskinke lægges i 2 rækker ved siden af hinanden.
Herpå lægges kødet og det rulles sammen.
Stegen kan snøres alt efter om den ønskes solgt hel eller i skiver.
Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175 °C til en kernetemperatur på 58° C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med marinerede kartofler og dampede majs.
Ingredienser:
Okseflanksteak, serranoskinke, grøntsager (løg, karotter, tomater, paprika), marinade (rapsolie (delvis hærdet), sukker, salt, peberfrugt, løg, krydderier (chili, peber), tomatpulver, oregano, tangpulver, krydderiekstrakt, limeolie), FLÃDEOST, hampefrø.