Ingredienser

0,850 kg Okse flanksteak

0,200 kg Serranoskinke

0,120 kg Koldt vand til opbl?dning

0,090 kg Sød Chili/Lime Marinade

0,070 kg Fl?deost, naturel

0,040 kg Dekora?Julieschka (I51490)

0,020 kg Hele ristede hampefrø, 1 kg

1.39 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BEEFCHETTA - FYLDT OKSEFLANK

Opskriftnr: 75-0607

Fremstilling
Dekora Julieschka (40 g) opblødes i koldt vand (120 g).

Lad henstå til vandet er opsuget.

Okse flanksteak flækkes ud og oversiden marines i den afvejede mængde Sød Chili/lime marinade.

Flødeosten smøres på kødet, der dækkes med den opblødte Dekora Julieschka og drysses med Hampefrø.

Skiverne af serranoskinke lægges i 2 rækker ved siden af hinanden.

Herpå lægges kødet og det rulles sammen.

Stegen kan snøres alt efter om den ønskes solgt hel eller i skiver.

Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175 °C til en kernetemperatur på 58° C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med marinerede kartofler og dampede majs.

Ingredienser:
Okseflanksteak, serranoskinke, grøntsager (løg, karotter, tomater, paprika), marinade (rapsolie (delvis hærdet), sukker, salt, peberfrugt, løg, krydderier (chili, peber), tomatpulver, oregano, tangpulver, krydderiekstrakt, limeolie), FLØDEOST, hampefrø.

Go to Top