Ingredienser

5,000 kg Skinkeyderl?r m/l?rtunge og hoftestykke m/sv

0,500 kg Dekora Marilet Nordisk

0,500 kg Lagetilv?kst

6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

NORDISK MARINERET GRILLSTEG

Opskriftnr: 52-0440

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Kogesalt (DK99015)
0,500 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Kasslat, Flydende (I42370)

Fremstilling
Sv?ren p? skinkerne ridses i tern, hvorefter skinkerne l?gges i saltlagen i ca. 48 timer.

Lad skinkerne dryppe godt af for saltlage, inden de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Nordisk.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 165?C i til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med gr?n salat, bagt kartoffel og kryddersm?r.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinke (skinke 83%, glucosesirup, vand, salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250)), marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (skalottel?g, hvidl?g, chili, peber, ramsl?g, persille), salt, peberfrugt, tomat, guler?dder, citronolie (solsikkeolie)).

Go to Top