Ingredienser
1,000 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,350 kg Fl?deost, naturel
0,130 kg Chorizop?lse i skiver
0,100 kg Dekora Marilet Nordisk
0,050 kg Semi dried cherrytomater
0,050 kg Sød Chili/Lime Marinade
1.68 kg
Læg varer i kurv
MÃRBRADROSETTER
Opskriftnr: 71-0687
Fremstilling
Grisemørbraden afpudses, flækkes på langs og marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Nordisk.
Flødeosten røres med den afvejede mængde Sød Chili/lime marinade og smøres udover den flækkede mørbrad.
Mørbraden rulles sammen og holdes lukket med en kødnål eller grillspyd.
Mørbraden skæres i rosetter, stilles på højkant og pyntes af med chorizo i skiver og semi dried cherrytomater.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 15-20 min.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med grøn salat og nye kartofler.
Ingredienser:
Grisemørbrad, FLÃDEOST, marinade (rapsolie, (delvis hærdet), krydderier (skalotteløg, hvidløg, chili, peber, ramsløg, persille), salt, peberfrugt, tomat, gulerødder, citronolie, sukker, peberfrugt, løg, tomatpulver, oregano, tangpulver, krydderiekstrakt, limeolie), chorizopølse, semi dried cherrytomater.