Ingredienser

1,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,350 kg Fl?deost, naturel

0,130 kg Chorizop?lse i skiver

0,100 kg Dekora Marilet Nordisk

0,050 kg Semi dried cherrytomater

0,050 kg Sød Chili/Lime Marinade

1.68 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MØRBRADROSETTER

Opskriftnr: 71-0687

Fremstilling
Grisemørbraden afpudses, flækkes på langs og marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Nordisk.

Flødeosten røres med den afvejede mængde Sød Chili/lime marinade og smøres udover den flækkede mørbrad.

Mørbraden rulles sammen og holdes lukket med en kødnål eller grillspyd.

Mørbraden skæres i rosetter, stilles på højkant og pyntes af med chorizo i skiver og semi dried cherrytomater.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 15-20 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med grøn salat og nye kartofler.

Ingredienser:
Grisemørbrad, FLØDEOST, marinade (rapsolie, (delvis hærdet), krydderier (skalotteløg, hvidløg, chili, peber, ramsløg, persille), salt, peberfrugt, tomat, gulerødder, citronolie, sukker, peberfrugt, løg, tomatpulver, oregano, tangpulver, krydderiekstrakt, limeolie), chorizopølse, semi dried cherrytomater.

Go to Top