Ingredienser

10,000 kg Koldt vand

0,600 kg Kasslat, flydende, 7 kg

0,500 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,400 kg Nitritsalt (DK40018)

11.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SALTLAGE - KASSLAT

Opskriftnr: 59-0048

Fremstilling
Saltlagen kan anvendes til alle k?dtyper der ?nskes spr?ngt med en let bouillon smag.Anbefalet tilv?kst 8-20%.

Saltningstider vejledende
Kun kummelage:
Kamben 30 min.
M?rbrad 2 timer.
Kylling 4 timer.
Skinker (3-4 kg): 2 dg.
Bacon: 2 dg.
Hamburgerryg: 2 dg.
Nakkefilet: 2 dg.
Bovsnitte: 2 dg.
Rullep?lse: 1 dg.
Oksebryst: 2 dg.
Saltk?d: 2 dg.

Spr?jtelage/kummelage
Ved stiksaltning anbefales det at k?dstykket l?gges i samme lage ca. 12-15 timer for gennemsaltning.

Lovgivning
Angivende saltlage vil ved max. tilv?kst p? 20% give et beregnet indhold af nitrit p? 42 mg i produktet.

Tilladte m?ngde er 60 mg nitrit pr. kg.

Go to Top