Ingredienser

1,000 kg Romanesco, stok

0,500 kg Cremefraiche 18%

0,120 kg Krydderiblanding Tzatziki

0,010 kg Citronsaft

1.63 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ROMANESCO CREME "UMAMI"

Opskriftnr: 104-0041

Fremstilling
Romanesco stokkene sk?res i mindre stykker og koges m?re.

De kogte stokke blendes og afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Cremefraiche blandes med den afvejede m?ngde Krydderiblanding Tzatziki og citronsaft, hvorefter de blendede kolde romanesco stokke vendes i.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk og fjerkr?.

Ingredienser:
Romanesco stok, CREMEFRAICHE, SKUMMETM?LKSPULVER, LAKTOSE, citronsaft, krydderier (hvidl?g, dild, persille), salt, dextrose, smagsforst?rker (E 621), eddike.

Go to Top