Ingredienser

10,000 kg Grisebov m/snitte

2,000 kg ?l efter eget valg

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,300 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

13.25 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FRANKFURTER MED ?L

Opskriftnr: 27-0411

Fremstilling
Griseboven hakkes igennem 3 mm hulskiven og kommes op i lynhakkeren.

K?det lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt, Frankfurterblanding FB nr. 563 og ?llet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes Profrisk Optimal, flydende og der lynes til en god emulsion er opn?et.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme kal. 28/30 (DK99030) eller anden ?nsket tarm.

T?rring
Ved 45?C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisek?d 82 g, ?l 8 g (indeholder BYGMALT og BYG), kartoffelstivelse, HVEDEMEL, VALLEPULVER, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), salt krydderier (peber, l?g, muskat, paprika, kardemomme), stabilisator (E 451), antioxidant (E 316), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top