Ingredienser

5,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

2,500 kg Isvand

2,500 kg Oksek?d (8-14% fedt)

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,400 kg Jalapeno i skiver, syltede

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,030 kg Profrisk EU

11.38 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FRANKFURTER MED JALAPENO

Opskriftnr: 27-0396

Fremstilling
Grise- og oksek?d hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.

Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Frankfurterblanding FB nr. 563, Nitritsalt og 2/3 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes det hakkede oksek?d, Profrisk EU, jalapenos og det resterende isvand og der lynes til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme kal. 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 45?C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 47%, oksek?d 24%, vand, syltede jalapenos 4%, kartoffelstivelse, HVEDEMEL, M?LKEPROTEIN, krydderier (peber, l?g, muskat, paprika, kardemomme), salt, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 316, E 331, E 300), konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.

Go to Top