Ingredienser

1,000 kg Spinat, helbladet, frossen

1,000 kg Torskefilet

0,800 kg Koldt vand til sauce

0,400 kg Champignon i skiver

0,100 kg Ost, revet

0,080 kg Citronsaft

3.38 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FISKE FLORENTINE

Opskriftnr: 89-0234

Fremstilling
Spinaten t?s op og knuges godt fri for vand.Den opt?ede spinat fordeles i ovnfast salgsemballage og fiskefileterne og champignon l?gges ovenp?. Dryppes med citron og krydres eventuelt med salt og peber.Vand og Perlet Bechamelsauce koges op og smages til med muskatn?d og revet ost. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.Den afk?lede sauce fordeles til sidst over bakkerne.

Tip
Andre fisketyper s?som sej, laks eller lignende kan ligeledes anvendes.

Tilberedning hos forbruger
Bages i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret eventuelt med ?rstidens gr?nt.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 4 salgsenheder.

Ingredienser:
Torsk 28%, spinat, vand, champignon, OST, palmefedt, modificeret stivelse, citronsaft, sm?rpulver (indeholder M?LK), LAKTOSE, salt, M?LEKPROTEIN, muskat, aroma, hydrolyseret vegetabilsk protein, fortykningsmiddel (E 415), emulagator (E 471), stabilisator (E 450).

Go to Top