Ingredienser

5,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

5,000 kg Isvand

4,800 kg Sp?k u/sv

1,600 kg Cervelatp?lse FB

0,340 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,120 kg Nitritsalt (DK40018)

16.86 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CERVELATP?LSE OPTIMAL

Opskriftnr: 21-0074

Fremstilling
Grisek?det og sp?k hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt, Cervelatp?lse FB og 4/5 af isvandet tils?ttes.

Der lynes til god binding er opn?et. Det hakkede sp?k, Profrisk Optimal og det resterende isvand tils?ttes, og der lynes til en god emulsion er opn?et.

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Stopning
Stoppes i valgfri kogetarm af passende kaliber.

Kogning:
Koges ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 0% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 37%, vand, sp?k, HVEDEMEL, kartoffelstivelse, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), M?LKEPROTEIN, krydderier (l?g, peber, muskat, koriander, ingef?r), salt, dextrose, stabilisator (E 451), LAKTOSE, antioxidanter (E 330, E 316), hydrolyseret vegetabilsk protein,farvestof (E 120), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top