Ingredienser

4,000 kg Grisebryst med sv

0,250 kg Svesker u/sten

0,200 kg Dekora Marilet Vintermarinade (G23660)

0,200 kg Koldt vand til opbl?dning

0,050 kg ?blegranulat

4.7 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

VINTERPORCHETTA

Opskriftnr: 71-0673

Fremstilling
1 del (50 g) ?blegranulat opbl?des i 4 dele (200 g) koldt vand.

Lad henst? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 2 timer eller til vandet er opsuget.

Grisebrystet tilsk?res og trimmes for bugstrimmel og bl?d sv?r.

Det resterende sv?r ridses og brystet sm?res indvendigt med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Vintermarinade.

Fyldes med svesker og opbl?dt ?blegranulat inden det sn?res.

Tip
Kan evt. pyntes ved at s?tte hele nelliker i stegen.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 90 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med hjemmelavet burgerbolle og frisk r?dk?lssalat.

Ingredienser:
Grisebryst 85%, svesker, ?bler, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, koriander, peber, paprika, kanel, kardemomme, ingef?r), sukker, salt, t?rret ?ble, tangpulver, citron skal, krydderiekstrakter (paprika, appelsin), antioxidant (E 330)).

Go to Top