Ingredienser
1,000 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,100 kg Dekora Marilet Vintermarinade (G23660)
0,080 kg ?bler i b?de
0,080 kg Svesker u/sten
0,050 kg R?dl?g i skiver
1.31 kg
Læg varer i kurv
VINTERM?RBRAD MED FYLD
Opskriftnr: 71-0672
Fremstilling
?bleb?de, svesker og r?dl?g i skiver vendes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Vintermarinade.
De afpudsede grisem?rbrader fl?kkes p? langs og kommes i ovnfaste emballager.
Det marinerede fyld kommes ovenp?.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 25-30 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med brunede kartofler og gr?nk?lsalat.
Ingredienser:
Grisem?rbrad 77%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, koriander, peber, paprika, kanel, kardemomme, ingef?r), sukker, salt, t?rret ?ble, tangpulver, citronskal, krydderiekstrakter (paprika, appelsin), antioxidant (E 330)), ?bler, svesker, r?dl?g.