Ingredienser

1,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,100 kg Dekora Marilet Vintermarinade (G23660)

0,080 kg ?bler i b?de

0,080 kg Svesker u/sten

0,050 kg R?dl?g i skiver

1.31 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

VINTERM?RBRAD MED FYLD

Opskriftnr: 71-0672

Fremstilling
?bleb?de, svesker og r?dl?g i skiver vendes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Vintermarinade.

De afpudsede grisem?rbrader fl?kkes p? langs og kommes i ovnfaste emballager.

Det marinerede fyld kommes ovenp?.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 25-30 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med brunede kartofler og gr?nk?lsalat.

Ingredienser:
Grisem?rbrad 77%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, koriander, peber, paprika, kanel, kardemomme, ingef?r), sukker, salt, t?rret ?ble, tangpulver, citronskal, krydderiekstrakter (paprika, appelsin), antioxidant (E 330)), ?bler, svesker, r?dl?g.

Go to Top