Ingredienser

0,480 kg Madpandekager

0,400 kg Koldt vand til sauce

0,330 kg R?dsp?ttefilet

0,200 kg Champignon i skiver

0,160 kg Ost, revet

0,050 kg Citronsaft

0,050 kg Fl?de 38%

1.67 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PANDEKAGER MED FISKEFYLD

Opskriftnr: 89-0233

Fremstilling
Fisken dampes og afk?les.Vand og Perlet Bechamelsauce koges op. Fl?den tils?ttes og saucen smages til med citronsaft.Champignon svitses og afk?les og vendes i sauce sammen med det dampede fiskek?d.P? hver pandekage l?gges ca. 100 g fiskefyld og ca. 10 g revet ost. Pandekagerne rulles sammen og l?gges i ovnfast salgsemballage og den resterende m?ngde ost drysses over.

Tilberedning hos forbruger
Gratineres i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 10 min. til osten er smeltet.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. med gr?nsalat.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 4 salgsenheder med 2 pandekager.

Ingredienser:
Pandekager (indeholder GLUTEN), vand, r?dsp?ttefilet 19%, champignon, OST, citronsaft, FL?DE, Palmefedt, modificeret stivelse, sm?rpulver (indeholder M?LK), LAKTOSE, salt, M?LEKPROTEIN, aroma, hydrolyseret vegetabilsk protein, fortykningsmiddel (E 415), emulagator (E 471), stabilisator (E 450).

Go to Top