Ingredienser

4,000 kg Grisefilet

0,400 kg Dekora Marilet Vintermarinade (G23660)

0,400 kg Lagetilv?kst

0,200 kg Appelsin, skiver

0,020 kg Rosmarin, frisk

5.02 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

VINTERMARINERET GRISEFILET MED APPELSIN

Opskriftnr: 52-0448

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Kogesalt (DK99015)
0,500 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Kasslat, Flydende (I42374)

Fremstilling
Fileterne tilsk?res, hvorefter de l?gges i lagen i ca. 48 timer.

Lad fileterne dryppe godt af for saltlage, inden de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Vintermarinade.

Til sidst pyntes stegene med appelsinskiver og frisk rosmarin.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca 75 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med sukkerbrunede aspargeskartofler og frisk r?dk?lssalat.

Ingredienser:
Grisefilet, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, koriander, peber, paprika, kanel, kardemomme, ingef?r), sukker, salt, t?rret ?ble,tangpulver, citronskal, krydderiekstrakter, antioxidant (E 330)), vand, appelsin, salt, rosmarin, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301).

Go to Top