Ingredienser

1,000 kg Grisefilet

0,100 kg Dekora Marilet Vintermarinade (G23660)

0,100 kg Lagetilv?kst

0,080 kg Hasseln?ddeflager

1.28 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

VINTERFILET MED HASSELN?DDER

Opskriftnr: 71-0671

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Salfos F Honning (I08250)

Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.

L?gges i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning marineres fileterne i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Vintermarinade og drysses med hasseln?ddeflager.

Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 175?C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.

B?r gennemsteges da stegen er stiksaltet.

Serveringsforslag
Kan serveres med r?dk?lssalat og honning glasserede aspargeskartofler.

Ingredienser:
Grisefilet 78%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, koriander, peber, paprika, kanel, kardemomme, ingef?r), sukker, salt, t?rret ?ble, tangpulver, citron skal, krydderiekstrakter (paprika, appelsin), antioxidant (E 330)), HASSELN?DDER 6%, vand, salt, stabilisator (E 451), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 316), krydderiekstrakter (honning, SELLERI). 

Go to Top