Ingredienser

4,000 kg Skinkeyderl?r m/l?rtunge og hoftestykke m/sv

0,400 kg Dekora?Marilet Gyros/Hvidl

0,400 kg Lagetilv?kst

4.8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GYROS/HVIDL?G MARINERET GRILLSKINKE - KRYDDERSALTET

Opskriftnr: 52-0445

Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,400 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 Kg Kogesalt (DK99015)
0,600 Kg Kasslat Flydende (I42374)

Fremstilling
Sv?ren p? skinkerne ridses i tern, hvorefter de spr?jtes med en tilv?kst p? ca. 10% og l?gges i saltlagen i ca. 12 timer for gennemsaltning.

Lad skinkerne dryppe godt af for saltlage, inden de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Gyros/hvidl?g.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med pasta- og kartoffelsalat.

Ingredienser:
Skinke 84%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, persille, paprika, oregano, timian, peber), salt, krydderiekstrakter), vand 7%, salt, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Antal salgsenheder
Opskriften passer til 4 salgsenheder af ca. 1200 g.

Go to Top