Ingredienser
0,630 kg Kold mælk
0,500 kg Dessertpulver Chokolademousse Dark (DK98660)
0,100 kg Karamelsauce, fra butik
0,030 kg Pecannødder
1.26 kg
Læg varer i kurv
CHOKOLADEMOUSSE MED PECANNÃDDER
Opskriftnr: 106-0050
Fremstilling
Mælk og Dessertpulver Chokolademousse Dark kommes i en røreskål og piskes luftigt ca. 5 min.
Kommes i sprøjtepose og portioneres i bægre.
Fyld bægeret halvt, kom lidt karamelsauce på, fyld helt op med chokolademousse og kom det resterende karamelsauce på.
Bægrene pyntes af med groft hakkede pecannødder.
Fremstilling
Serveres som dessert evt. med frisk frugt.
Ingredienser:
MÃLK, chokoladepulver (sukker, kakao, naturlig aroma), karamelsauce, vegetabilsk fedt (palme), PECANNÃDDER 2%, glukosesirup, SKUMMETMÃLKSPULVER, emulgator (e 472a), MÃLKEPROTEIN, stabilisator (E 340), salt.