Ingredienser

1,500 kg BASIS MAYO

0,500 kg Koldt vand

0,300 kg Ketchup

2.3 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KOLD FISKESAUCE TIL REJECOCKTAIL, STJERNESKUD MM.

Opskriftnr: 95-0091

Fremstilling
Classic Hollandaise sauce r?res ud i vandet og bringes i kog. Tils?t Cuisinor? Seafoodsuppe pastaen oglad saucen simre ca. 5 min.Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer. Den afk?lede sauce r?res med de afvejede m?ngder Sandwich & Salat Mayo, Basis og ketchup. Smages eventuelt til med salt.

Anvendelse
Kan anvendes som sauce til diverse kolde fiske- og skaldyrsretter.

Ingredienser:
Mayo (vand, rapsolie, modificeret stivelse (E 1414, E 1450), ?bleeddike, sukker, salt, fortykningsmidler (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)), vand, ketchup, maltodextrin, M?LKEPROTEIN, ?GGEBLOMMEPULVER, salt, FL?DEPULVER, SKUMMETM?LKSPULVER, ?GGEHVIDEPULVER, fortykningsmiddel (E 412), surhedsregulerende middel (E 330), naturlig aroma, gurkemeje, palmefedt, modificeret stivelse, palmeolie, aroma, sukker, g?rekstrakt, LAKTOSE, emulgator (E 472e), stabilisator (E 450), r?garoma.

Go to Top