Ingredienser

6,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

2,200 kg Snitter u/sv

1,800 kg Isvand

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,050 kg Wienerp?lse Frankfurter Delikatesse

0,020 kg Paprika, Rosen

10.34 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

WIENERP?LSER

Opskriftnr: 27-0401

Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.

Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC 7, alt saltet og 3/4 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter og det resterende isvand.

Wienerp?lse Frankfurter Delikatesse og Paprika, Rosen ved de sidste par omgange og der lynes/mixes til det er j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 78%, vand, grisdk?dssnitter, salt, dextrose, stabilisator (E 451), krydderier (paprika, SENNEP, peber, muskat, ingef?r), rom, antioxidanter (E 330, E 301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top