Ingredienser
6,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)
2,200 kg Snitter u/sv
1,800 kg Isvand
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)
0,050 kg Wienerp?lse Frankfurter Delikatesse
0,020 kg Paprika, Rosen
10.34 kg
Læg varer i kurv
WIENERP?LSER
Opskriftnr: 27-0401
Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.
Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC 7, alt saltet og 3/4 af isvandet tils?ttes.
N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter og det resterende isvand.
Wienerp?lse Frankfurter Delikatesse og Paprika, Rosen ved de sidste par omgange og der lynes/mixes til det er j?vnt fordelt i farsen.
Sluttemperatur 12-14?C.
Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).
T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.
Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.
Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 78%, vand, grisdk?dssnitter, salt, dextrose, stabilisator (E 451), krydderier (paprika, SENNEP, peber, muskat, ingef?r), rom, antioxidanter (E 330, E 301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.