Ingredienser

1,250 kg Kartofler, sm?, kogte, kolde

0,500 kg Cremefraiche 18%

0,140 kg Cornichoner, syltede (mini agurker)

0,100 kg R?dl

0,100 kg US Hickory BBQ Sauce (G23350)

0,010 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

2.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BBQ KARTOFFELSALAT

Opskriftnr: 91-0243

Fremstilling
Cremefraichen r?res med den afvejede m?ngde US Hickory BBQ Sauce og saltet.

De kogte kartofler, cornichoner, og r?dl?g sk?res i tern og vendes i.

Kartoffelsalaten kommes i salgsemballage og pyntes evt. med hakkede l?g og cornichoner p? toppen.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk eller fjerkr?.

Ingredienser:
Kartofler, CREMEFRAICHE, cornichoner, r?dl?g, vand, sirup, sukker, tomatkoncentrat, br?ndevinseddike, worcester sauce (indeholder bla. GLUTEN og SELLERI), ?blemos, modificeret majsstivelse (E 1422), salt, karamelsukkersirup, krydderier, fortykningsmiddel (E 415), Hickory r?garoma, krydderiekstrakt.

Go to Top