Ingredienser

1,000 kg Koldt vand

0,080 kg Persille, frossen

1.08 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PERSILLESAUCE

Opskriftnr: 95-0090

Fremstilling
Perlet Bechamelsauce r?res ud i vandet og bringes i kog. Tils?t den frosne persille og lad saucen simre ca. 5 min.Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning hos forbruger
Kan opvarmes i gryde eller i mikrob?lgeovn.

Anvendelse
Kan serveres som tilbeh?r til diverse retter.

Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt.Vand, palmefedt, modificeret stivelse, sm?rpulver (indeholder M?LK), persille 7%, LAKTOSE, salt, M?LEKPROTEIN, aroma, hydrolyseret vegetabilsk protein, fortykningsmiddel (E 415), emulagator (E 471), stabilisator (E 450).

Go to Top