Ingredienser

2,000 kg Laksefilet u/skind

0,100 kg Dekora Marinat Kryddermarinade

2.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PANKO PANERET LAKS

Opskriftnr: 89-0227

Fremstilling
Laksefileterne i passende stykker vendes i den afvejede m?ngde Dekora Marinat Kryddermarinade og derefter i Panko Japanstyle Panering.

Tilberedning
Steges p? en varm pande med fedtstof i ca. 4-5 min. p? hver side alt efter st?rrelse eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Tip
Andre fisketyper kan ligeledes anvendes.

Serveringsforslag
Kan serveres med rissalat og et godt stykke br?d.

Ingredienser:
LAKS, rapsolie, rasp (HVEDEMEL, salt, g?r, paprika, gurkemeje), havsalt,HVEDESTIVELSE, ?GGEBLOMMEPULVER, sukker, ?GGEHVIDEPULVER, g?rekstrakt, modificeret stivelse, h?vemiddel (E 500), krydderiekstrakter.

Go to Top