Ingredienser
2,000 kg Laksefilet u/skind
0,100 kg Dekora Marinat Kryddermarinade
2.1 kg
Læg varer i kurv
PANKO PANERET LAKS
Opskriftnr: 89-0227
FremstillingLaksefileterne i passende stykker vendes i den afvejede m?ngde Dekora Marinat Kryddermarinade og derefter i Panko Japanstyle Panering.
Tilberedning
Steges p? en varm pande med fedtstof i ca. 4-5 min. p? hver side alt efter st?rrelse eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Tip
Andre fisketyper kan ligeledes anvendes.
Serveringsforslag
Kan serveres med rissalat og et godt stykke br?d.
Ingredienser:
LAKS, rapsolie, rasp (HVEDEMEL, salt, g?r, paprika, gurkemeje), havsalt,HVEDESTIVELSE, ?GGEBLOMMEPULVER, sukker, ?GGEHVIDEPULVER, g?rekstrakt, modificeret stivelse, h?vemiddel (E 500), krydderiekstrakter.