Ingredienser

1,000 kg Torskefilet, dampet

0,700 kg Rygeost

0,500 kg Porrer, fintsnittet

0,060 kg Dekora Marilet Nordisk

2.26 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TORSK MED RYGEOSTCREME

Opskriftnr: 90-0019

Fremstilling
Rygeosten blandes med snittede porrer og den afvejede m?ngde Dekora Marilet Nordisk.

Den dampede torskefilet plukkes fra hinanden og blandes med rygeostcremen.

Serveringsforslag
Kan serveres som forret med lidt gr?n salat og et flute.

Ingredienser:
TORSK (dampet) 44%, RYGEOST 31%, porrer, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (skalottel?g, hvidl?g, chili, peber, ramsl?g, persille), salt, peberfrugt, tomat, guler?dder, citronolie.

Go to Top