Ingredienser

10,000 kg Koldt vand

2,000 kg Fl?de 38%

2,000 kg Rejer

0,200 kg Dekora?Mango Peberfrugt

14.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ASPARGESSUPPE MED REJER OG KARRY

Opskriftnr: 95-0087

Fremstilling
Koldt vand, Cuisinor? Asparges cremesuppe og Krydderiblanding til Mango & Karry sauce bringes i kog.Tils?t fl?de og Dekora Mango Peberfrugt og lad suppen simre yderligere ca. 5 min.Lige inden gryden tages af varmen tils?ttes rejerne.Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning hos forbruger
Opvarmes i en gryde eller i mikroovn.

Serveringsforslag
Kan serveres med lun baguette.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt. Til 100 g f?rdigvare er anvendt: Vand 72 g, FL?DE 14 g, REJER 14 g, palmeolie, stivelse, maltodextrin, rismel, salt, modificeret stivelse, g?rekstrakt, aroma (indeholder LAKTOSE), LAKTOSE, fortykningsmiddel (E 412), M?LKEPROTEIN, stabilisator (E 450), aspargspulver, emulgator, krydderier, surhedsregulerendemiddel (E 330), sukker, rismel, ?blepulver, SOJAsaucepulver (SOJAsauce, maltodextrin, salt), tomat, paprika, mango, surhedsregulerendemiddel (E 262), palmefedt, hvidl?g, aroma, karry, ingef?r, fortykningsmiddel (E 415), peberfrugt, l?g.

Go to Top