Ingredienser

1,500 kg Kogt pasta (penne)

0,250 kg Cherrytomater

0,250 kg Porrer, fintsnittet

0,250 kg Radiser

0,150 kg Dekora Marilet Nordisk

2.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

NORDISK PASTASALAT

Opskriftnr: 93-0059

Fremstilling
Pastaen marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Nordisk.

Herefter iblandes fint snittede porrer, radiser i skiver og halve cherrytomater

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk eller fjerkr?.

Ingredienser:
PASTA 63%, cherrytomater, porrer, radisser, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (skalottel?g, hvidl?g, chili, peber, ramsl?g, persille), salt, peberfrugt, tomat, guler?dder, citronolie.

Go to Top