ASPARGESSUPPE
Opskriftnr: 95-0086
FremstillingVand og Cuisinor? Asparges cremesuppe blandes og bringes derefter i kog.De dr?nede aspargessnitter tils?ttes og suppen simrer i ca. 5 min.Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Tip
En del af vandet kan evt. udskiftes med vandet fra aspargessnitterne. Husk at tilrette deklarationen.
Tilberedning hos forbruger
Varmes i en gryde eller i mikroovn.
Serveringsforslag
Kan serveres med k?dboller og suppehorn.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.Til 100 g f?rdigvare er anvendt:Vand 90 g, aspargessnitter 14 g, palmeolie, stivelse, maltodextrin, rismel, salt, modificeret stivelse, g?rekstrakt, aroma (indeholder LAKTOSE), LAKTOSE, fortykningsmiddel (E 412), M?LKEPROTEIN, stabilisator (E 450), aspargspulver, emulgator, krydderier, surhedsregulerendemiddel (E 330).