Ingredienser

4,000 kg ?kologisk grisek?d (8-14% fedt)

4,000 kg ?kologisk oksek?d (8-14% fedt)

2,000 kg ?kologisk Grisesp

0,330 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,010 kg FixSTART Starterkultur (M8900)

10.34 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

?KO SPEGEP?LSE

Opskriftnr: 13-0296

Fremstilling
Det frosne okse- og grisek?d kommes i lynhakkeren og lynes sammen med Rowu Ferm Fermento og ?ko Rowunit Westfalenlob ned til 4-5 mm.Det frosne rygsp?k tils?ttes og lynes ned til 2-3 mm.Saltet tils?ttes ved de sidste par omgange.Sluttemperatur ca. 0?C.

Stopning
Stoppes straks i valgfri r?gbar tarm kaliber 55.

Modning/rygning
Tid (timer)@@@Temperatur (?C)@@@Relativ fugtighed% (RF)@@@Rygning18@@@20@@@96@@@18@@@22@@@92@@@0,5@@@20@@@ @@@Rygning24@@@22@@@88@@@0,5@@@20@@@ @@@Rygning24@@@18@@@80@@@**@@@ @@@ @@@@@@ @@@ @@@**P?lserne modnes/ryges, til der er opn?et et svind p? min. 20% i forhold til p?lsens v?gt lige efter stopning. P?lsen er derefter klar til salg.Ovenst?ende skema skal ses som vejledende og varierer fra kunde til kunde.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 20% af det f?rdige produkt.?kologisk grisek?d 59%, ?kologisk oksek?d 48%, ?kologisk griserygsp?k 12%, salt, dextrose*, krydderier* (peber, ingef?r, koriander, hvidl?g), starterkultur.* Fra certificeret ?kologisk produktion, AT-BIO-402-Control EU / non-EUAgriculture

Go to Top