Ingredienser

10,000 kg Koldt vand

3,000 kg H?nsek?d, kogt

2,000 kg Fl?de 38%

1,000 kg ?rter, fine

16 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

H?NSEK?DSUPPE MED ?RTER

Opskriftnr: 95-0085

Fremstilling
Koldt vand og Cuisinor? Asparges cremesuppe blandes, h?ldes i en gryde og bringes i kog.Herefter tils?ttes fl?de og det kogte h?nsek?d. Lad det sm?simre til suppen er varmet godt igennem.Lige inden gryden tages af varmen tils?ttes ?rterne.Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning hos forbruger
Varmes i en gryde eller i mikroovn.

Serveringsforslag
Kan serveres med friskbagt br?d.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt. Til 100g f?rdigvare er anvendt: Vand 66 g, h?nsek?d 20 g, FL?DE 13 g, ?rter 7 g, palmeolie, stivelse, maltodextrin, rismel, salt, modificeret stivelse, g?rekstrakt, aroma (indeholder LAKTOSE), LAKTOSE, fortykningsmiddel (E 412), M?LKEPROTEIN, stabilisator (E 450), aspargspulver, emulgator, krydderier, surhedsregulerendemiddel (E 330).

Go to Top