Ingredienser

5,160 kg Isvand

4,750 kg Sp?k u/sv

3,500 kg Grisek?d (8-10% fedt)

1,600 kg Cervelatp?lse FB

1,500 kg Kalvek?d (8-10% fedt)

0,340 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,120 kg Nitritsalt (DK40018)

16.97 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CERVELATP?LSE OPTIMAL

Opskriftnr: 21-0071

Fremstilling
Grise- og kalvek?det blandes og hakkes igennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Sp?kket hakkes ligeledes igennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Grise- og kalvek?det lynes nogle omgange, hvorefter Nitritsalt, Cervelatp?lse FB og 4/5 af isvandet tils?ttes.

Der lynes til god binding er opn?et.

Det hakkede sp?k, Profrisk Optimal og det resterende isvand tils?ttes, og der lynes til en god emulsion er opn?et.

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Stopning
Stoppes i valgfri kogetarm af passende kaliber.
Kogning
Koges ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 0% af det f?rdige produkt.
Vand, grisek?d 26%, sp?k 23%, kalvek?d 9%, HVEDEMEL, kartoffelstivelse, M?LKEPROTEIN, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), krydderier (l?g, peber, muskat, koriander, ingef?r), salt, dextrose, stabilisator (E 451), LAKTOSE, antioxidanter (E 330, E 316), hydrolyseret vegetabilsk protein, farvestof (E 120), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top