Ingredienser

2,000 kg Torskefilet

0,200 kg Krydderpanade Mexican Cornflakes

0,100 kg US Hickory BBQ Sauce (G23350)

2.3 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CORNFLAKS PANERET BBQ TORSK

Opskriftnr: 89-0224

Fremstilling
Torskefileterne marineres med den afvejede mængde US Hickory BBQ Sauce.

Krydderpanade Mexican Cornflakes knuses let, hvorefter de marinerede torskefileter vendes deri.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Tip
Andre fisketyper kan ligeledes anvendes.

Serveringsforslag
Kan serveres med tomatsalat og lun baguette.

Ingredienser:
TORSK 87%, krydderpanade 9% (cornflakes (majs, sukker, indeholder MALT), krydderier (paprika, løg, hvidløg, chili, spidskommen), salt, rapsolie, gærekstrakt, krydderiekstrakt), bbq sauce 4% (vand, sirup, sukker, tomatkoncentrat, brændevinseddike, worcester sauce (brændevinseddike, malteddike (indeholder GLUTEN), vand, sukker, krydderier (indeholder SELLERI), salt, karamelsukkersirup, citronolie), æblemos, modificeret majsstivelse (E 1422), salt, karamelsukkersirup, krydderier, fortykningsmiddel (E 415), Hickory røgaroma, krydderiekstrakt).

Go to Top