Ingredienser
2,000 kg Torskefilet
0,200 kg Krydderpanade Mexican Cornflakes
0,100 kg US Hickory BBQ Sauce (G23350)
2.3 kg
Læg varer i kurv
CORNFLAKS PANERET BBQ TORSK
Opskriftnr: 89-0224
Fremstilling
Torskefileterne marineres med den afvejede mængde US Hickory BBQ Sauce.
Krydderpanade Mexican Cornflakes knuses let, hvorefter de marinerede torskefileter vendes deri.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Tip
Andre fisketyper kan ligeledes anvendes.
Serveringsforslag
Kan serveres med tomatsalat og lun baguette.
Ingredienser:
TORSK 87%, krydderpanade 9% (cornflakes (majs, sukker, indeholder MALT), krydderier (paprika, løg, hvidløg, chili, spidskommen), salt, rapsolie, gærekstrakt, krydderiekstrakt), bbq sauce 4% (vand, sirup, sukker, tomatkoncentrat, brændevinseddike, worcester sauce (brændevinseddike, malteddike (indeholder GLUTEN), vand, sukker, krydderier (indeholder SELLERI), salt, karamelsukkersirup, citronolie), æblemos, modificeret majsstivelse (E 1422), salt, karamelsukkersirup, krydderier, fortykningsmiddel (E 415), Hickory røgaroma, krydderiekstrakt).