Ingredienser

0,500 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,300 kg Kartofler med skr?l, halve, forkogte

0,150 kg Blomk

0,150 kg Broccoli

0,060 kg Brygmesterens marinade

0,030 kg Bacon i skiver

0,020 kg ?l efter eget valg

1.21 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

?L MARINERET GRISEMEDALJONER P? K?LBUND

Opskriftnr: 71-0686

Fremstilling
Kartofler i halve samt blomk?l og broccoli i buketter blandes med Vegetor Gr?ntsagsbouillon og l?gges i bunden af en ovnfast emballage.Grisem?rbraden sk?res i passende stykker og marineres i blandingen af Brygmesterens marinade og valgfri ?l, inden de l?gges oven p? gr?ntsagerne.Til sidst pyntes bakken af med bacon i skiver og en stegepose vedl?gges.

Tilberedning
Kunden tager l?get af bakken og kommer alubakken i stegeposen, der lukkes med den medf?lgende clips.Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 60 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. med et godt stykke br?d.

Ingredienser:
Grisem?rbrad, kartofler, blomk?l, broccoli, marinade (vand, glukosesirup, ?l (indeholder MALT), krydderier (hvidl?g, szechuan peber, l?g, ramsl?g, ingef?r, timian, rosmarin), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, syre (E 260), stabilisator (E 415), oksek?dsaroma, konserveringsmidler (E 202, E 211)), bacon, salt, smagsforst?rkere (E 621, E 635), sukker, aroma, gr?ntsager (karotter, porrer), persille, krydderier, surhedsregulerende middel (E 330).

Go to Top