Ingredienser

10,000 kg Grisebov u/ben og sv

2,000 kg Varm suppe (afkog fra grisek?det)

0,480 kg Kryddersylte FB

0,150 kg Eddike

0,120 kg Nitritsalt (DK40018)

12.75 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSYLTE MED EDDIKE

Opskriftnr: 34-0060

Fremstilling
Grisek?det sk?res i mindre stykker, og forsaltes natten over med nitritsalt.

Efter endt saltning koges det forsaltede k?d ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

K?det sk?res i passende ternst?rrelse (evt. p? lynhakker).

Suppen sies, afvejes og bringes i kog.

Kryddersylte FB tils?ttes under kraftig omr?ring.

Det kogte k?d, eddike og suppen blandes, og h?ldes i forme.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Grisek?d, suppe (afkog fra k?det), gelatine (grise), eddike, salt, krydderier (l?g, peber, alleh?nde), dextrose, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, farin, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top