Ingredienser
10,000 kg Grisebov u/ben og sv
2,000 kg Varm suppe (afkog fra grisek?det)
0,480 kg Kryddersylte FB
0,150 kg Eddike
0,120 kg Nitritsalt (DK40018)
12.75 kg
Læg varer i kurv
KRYDDERSYLTE MED EDDIKE
Opskriftnr: 34-0060
Fremstilling
Grisek?det sk?res i mindre stykker, og forsaltes natten over med nitritsalt.
Efter endt saltning koges det forsaltede k?d ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
K?det sk?res i passende ternst?rrelse (evt. p? lynhakker).
Suppen sies, afvejes og bringes i kog.
Kryddersylte FB tils?ttes under kraftig omr?ring.
Det kogte k?d, eddike og suppen blandes, og h?ldes i forme.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Grisek?d, suppe (afkog fra k?det), gelatine (grise), eddike, salt, krydderier (l?g, peber, alleh?nde), dextrose, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, farin, konserveringsmiddel (E 250).