Ingredienser

0,600 kg Lammeculotte

0,400 kg Kartofler med skr?l, halve, forkogte

0,200 kg Peberfrugter i tern, forskellige farver

0,060 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

1.26 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BRAISERET LAMMECULOTTE MED GR?NTSAGER

Opskriftnr: 81-0249

Fremstilling
Kartofler i halve blandes med peberfrugter i tern og l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

Fedtet p? lammeculotterne ridses i harlekintern hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin og l?gges oven p? gr?ntsagerne.

Til sidst vedl?gges en stegepose.

Tilberedning
Kunden tager l?get af bakken og kommer alubakken i stegeposen, der lukkes med den medf?lgende clips.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 75-90 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Ingredienser:
Lammeculotte 48%, kartofler, peberfrugt, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat).

Go to Top