Ingredienser

4,000 kg Nakkefilet

0,400 kg Dekora?Marilet Jack W

4.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

WHISKY MARINERET GRILLPLANKE

Opskriftnr: 71-0675

Fremstilling
Nakkefileterne afpudses og fl?kkes i passende stykker, s? de f?r samme st?rrelse som en alm. flanksteak.

Stykkerne marineres herefter i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Jack W.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 25-30 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med en bagt kartoffel og C?sarsalat.

Ingredienser:
Nakkefilet 91%, marinade(rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (paprika, r?get koriander, chili, peber, hvidl?g, l?g, gurkemeje), salt, sukker, whisky, krydderiekstrakt).

Andre velegnede marinader:
Dekora Marilet Brasiliansk R?dvins BBQ (G86480)Dekora Marilet Hvidl?g/Rosmarin (I02730)Husk! - Till?gsettiket.

Antal salgsenheder
Opskriften passer til 5 salgsenheder af ca. 800 g.

Go to Top