Ingredienser

4,000 kg Grisefilet

0,400 kg Dekora?Marilet Jack W

0,400 kg Lagetilv?kst

4.8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLFILET - KRYDDERSALTET

Opskriftnr: 71-0674

Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,400 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 Kg Kogesalt (DK99015)
0,600 Kg Kasslat Flydende (I42374)

Fremstilling
Grisefileterne tilsk?res og spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.

Saltes i samme lage natten over for gennemsaltning.

Efter saltning marineres fileterne med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Jack W.

Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 160?C i ca. 45 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.

B?r gennemsteges da stegen er stiksaltet.

Serveringsforslag
Kan serveres med rissalat og lun baguette.

Ingredienser:
Grisefilet 84%, marinade 8% (rapsolie (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (paprika, r?get koriander, chili, peber, hvidl?g, l?g, gurkemeje), salt, sukker, whisky 4%, krydderiekstrakt), vand 7%, salt, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Antal salgsenheder
Opskriften passer til 6 salgsenheder af ca. 800 g.

Go to Top