Ingredienser
4,000 kg Grisefilet
0,400 kg Dekora?Marilet Jack W
0,400 kg Lagetilv?kst
4.8 kg
Læg varer i kurv
GRILLFILET - KRYDDERSALTET
Opskriftnr: 71-0674
Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,400 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 Kg Kogesalt (DK99015)
0,600 Kg Kasslat Flydende (I42374)
Fremstilling
Grisefileterne tilsk?res og spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.
Saltes i samme lage natten over for gennemsaltning.
Efter saltning marineres fileterne med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Jack W.
Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 160?C i ca. 45 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.
B?r gennemsteges da stegen er stiksaltet.
Serveringsforslag
Kan serveres med rissalat og lun baguette.
Ingredienser:
Grisefilet 84%, marinade 8% (rapsolie (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (paprika, r?get koriander, chili, peber, hvidl?g, l?g, gurkemeje), salt, sukker, whisky 4%, krydderiekstrakt), vand 7%, salt, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).
Antal salgsenheder
Opskriften passer til 6 salgsenheder af ca. 800 g.