Ingredienser

0,500 kg Nakkefilet i tern

0,200 kg Peberfrugter i tern, forskellige farver

0,200 kg Squash

0,100 kg Semi dried cherrytomater

0,060 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

1.06 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BRAISERET GRISENAKKE MED RATATOUILLE

Opskriftnr: 71-0684

Fremstilling
Squash og peberfrugter sk?res i tern, blandes med semi dried cherrytomater og l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

Nakkefilet i tern marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin og l?gges oven p? gr?ntsagerne.

Til sidst vedl?gges en stegepose.

Tilberedning
Kunden tager l?get af bakken og kommer alubakken i stegeposen, der lukkes med den medf?lgende clips.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 75 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. sammen med frisk pasta.

Ingredienser:
Nakkefilet 48%, squash, peberfrugt, semi dried cherrytomater, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat).

Go to Top