Ingredienser

2,000 kg Grisefilet

0,400 kg Dekora Marilet Vintermarinade (G23660)

0,200 kg Lagetilv?kst

2.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

VINTERMARINERET GRISEFILET I BBQ BAG

Opskriftnr: 52-0449

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Kogesalt (DK99015)
0,500 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Kasslat, Flydende (I42374)

Fremstilling
Grisefileten tilsk?res og k?det spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.

L?gges i samme lage ca. 12 timer for gennemsaltning.

Lad grisefileten dryppe godt af for saltlage, inden den marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Vintermarinade.

Den marinerede filet kommes i Indasia BBQ Bag, inkl. r?g, som lukkes ved at folde den ?bne side 2 gange.

Tilberedning hos forbruger
BBQ Bagen l?gges p? grillen ved indirekte varme med en kulholder (ca. 175? C) og tilberedes i ca. 75 min.

Serveringsforslag
Kan serveres med sukkerbrunede aspargeskartofler og frisk r?dk?lsalat.

Ingredienser:
Grisefilet, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, koriander, peber, paprika, kanel, kardemomme, ingef?r), sukker, salt, t?rret ?ble, tangpulver, citronskal, krydderiekstrakter, antioxidant (E 330)), vand, salt, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301).

Go to Top