Ingredienser

4,500 kg Grisek?d (8-14% fedt)

3,000 kg Snitter u/sv

2,500 kg Isvand

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,060 kg Lyoner

10.33 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MILD B?RNEK?DP?LSE

Opskriftnr: 21-0070

Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC7 tils?ttes sammen med ca. 3/4 af isvandet og alt saltet.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter, Lyoner og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et.

Sluttemperatur ca. 14-16?C.

Stopning
Farsen stoppes i valgfri kogetarm af passende kaliber.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.?

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 0% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 54%, vand, grisek?dssnitter, salt, krydderier (peber, ingef?r, koriander, muskat, chili, paprika), dextrose, stabilisator (E 451), antioxidant (E 330, E 301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top