Ingredienser

0,500 kg Oksetykkam i tern

0,180 kg Guler?dder

0,180 kg Porrer

0,100 kg Brygmesterens marinade (G11010)

0,100 kg L?g, friske

0,100 kg R?dvin

0,050 kg Bacon i tern

0,020 kg Hvidl?g, hele fed

1.23 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BOEUF BOURGUIGNON

Opskriftnr: 77-0255

Fremstilling
Gr?ntsager og hvidl?g klarg?res og kommes i en ovnfast emballage.

Oksetykkam og bacon i tern l?gges oven p? og den afvejede m?ngde r?dvin og Brygmesterens marinade h?ldes ved.

Til sidst vedl?gges stegeposen.

Tilberedning
Kunden tager l?get af bakken og kommer alubakken i stegeposen, der lukkes med den medf?lgende clips.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 75 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. sammen med kartoffelmos.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksetykkam 41%, porre, guler?dder, l?g, r?dvin (XXX), Brygmesterens marinade (vand, glukosesirup, krydderier (hvidl?g, peber, l?g, ramsl?g, ingef?r, timian, rosmarin), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt (paprika), syre (E 260), stabilisator (E 415), oksek?dsaroma, konserveringsmidler (E 202, E 211)), bacon, hvidl?g.

Go to Top