Ingredienser

4,000 kg Oksetykstegsfilet

0,400 kg Dekora®Marilet Cognac

4.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

COGNAC MARINERET STEAK AF TYKSTEGSFILET

Opskriftnr: 75-0312

Fremstilling
Tykstegsfileten skæres i steaks, som derefter marineres i den afvejede mængde Derkora Marilet Cognac.

Tilberedning
Steges på en varm pande ca. 3-4 min. på hver side.

Er ligeledes velegnet til grill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med ovnstegte kartofler og bønnesalat.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Oksetykstegsfilet 91%, marinade 9% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac, salt, sukker, krydderiekstrakt).

Go to Top