Ingredienser
4,000 kg Oksetykstegsfilet
0,400 kg Dekora®Marilet Cognac
0,400 kg Hvidl?gssm
4.8 kg
Læg varer i kurv
COGNAC MARINERET OKSEROAST MED HVIDLÃGSSMÃR
Opskriftnr: 75-0306
Fremstilling
Tykstegsfileten afpudses og deles i passende størrelse stege.
Herefter skæres der 4-6 snit ned i stegen på tværs af fibrene.
Stegene marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Cognac og til sidst fyldes der skiver af hvidløgssmør ned i hullerne på stegene.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 30 min. eller til en kernetemperatur på 58°C.
Lad stegen hvile 10 min. før udskæring.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks serveres med råstegte kartofler samt dampede bønner.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Oksekød 84%, marinade 8% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac, salt, sukker, krydderiekstrakt), HVIDLÃGSSMÃR 8%.