Ingredienser

4,000 kg Oksetykstegsfilet

0,400 kg Dekora®Marilet Cognac

0,400 kg Hvidl?gssm

4.8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

COGNAC MARINERET OKSEROAST MED HVIDLØGSSMØR

Opskriftnr: 75-0306

Fremstilling
Tykstegsfileten afpudses og deles i passende størrelse stege.

Herefter skæres der 4-6 snit ned i stegen pÃ¥ tværs af fibrene.

Stegene marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Cognac og til sidst fyldes der skiver af hvidløgssmør ned i hullerne på stegene.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 30 min. eller til en kernetemperatur på 58°C.

Lad stegen hvile 10 min. før udskæring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks serveres med råstegte kartofler samt dampede bønner.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Oksekød 84%, marinade 8% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac, salt, sukker, krydderiekstrakt), HVIDLØGSSMØR 8%.

Go to Top