Ingredienser
4,000 kg Oksek?d i strimler eller tern u/fedt og sener
2,500 kg Gr?ntsagsblanding
0,600 kg Dekora®Marilet Cognac
7.1 kg
Læg varer i kurv
COGNAC MARINERET OKSEKÃDSPANDE MED GRÃNTSAGER
Opskriftnr: 76-0062
Fremstilling
Lad grøntsagsblandingen optø på køl (højst +5°C).
Lad den derefter afdryppe.
Oksekød i tern eller strimler marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Cognac.
Herefter iblandes grøntsagsblandingen.
Tilberedning
Steges på en varm pande i ca. 5-7 min.
Tip: Tilsæt evt. madlavningsfløde.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med ris og friskbagt baguette.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Oksekød 57%, grøntsager 35%, marinade 8% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac, salt, sukker, krydderiekstrakt).