Ingredienser

4,000 kg Oksek?d i strimler eller tern u/fedt og sener

2,500 kg Gr?ntsagsblanding

0,600 kg Dekora®Marilet Cognac

7.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

COGNAC MARINERET OKSEKØDSPANDE MED GRØNTSAGER

Opskriftnr: 76-0062

Fremstilling
Lad grøntsagsblandingen optø på køl (højst +5°C).

Lad den derefter afdryppe.

Oksekød i tern eller strimler marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Cognac.

Herefter iblandes grøntsagsblandingen.

Tilberedning
Steges på en varm pande i ca. 5-7 min.

Tip: Tilsæt evt. madlavningsfløde.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med ris og friskbagt baguette.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Oksekød 57%, grøntsager 35%, marinade 8% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac, salt, sukker, krydderiekstrakt).

Go to Top