Ingredienser

4,000 kg Griseskank med sv

0,400 kg Lagetilv?kst

4.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSALTET GRISESKANK

Opskriftnr: 52-0432

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Kogesalt (DK99015)
0,500 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Kasslat, Flydende (I42374)

Fremstilling
Sv?ren p? griseskankerne ridses i harlekinstern og spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.

L?gges i samme lage i ca. 12 timer for gennemsaltning.

Tilberedning hos forbruger
Skanken simre koges i 1? til 2 timer.

Skanken gnides derefter ind i lidt olie, knust hvidl?g og timian og f?rdig steges i ovn eller p? kuglegrill til den er gylden ved 170?C.

Serveringsforslag
Kan serveres med surk?l og brassede kartofler.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Griseskank 91%, vand 8%, salt, Glucosesirup, vand, salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top