Ingredienser

4,000 kg Skinkek?d i tern eller strimler

0,600 kg Cocktailp?lser

0,600 kg Dekora®Marilet Cognac

0,300 kg Dekora?Svampe Traneb

0,200 kg Valn?dder

5.7 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

COGNAC MARINERET SKINKEKØDSPANDE

Opskriftnr: 72-0114

Fremstilling
Skinkekødet skæres i tern eller strimler, og marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Cognac.

Let knuste valnødder, cocktailpølser og Dekora Svampe Tranebær blandes i det marinerede kød.

Tilberedning
Steges på en varm pande uden fedtstof i ca. 5-7 min. eller til kødet er gennemstegt.

Tip: Kan evt. tilsættes madlavningsfløde.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kartoffelmos eller kogte ris.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Skinkekød 70%, cocktailpølser 11%, marinade 11% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac, salt, sukker, krydderiekstrakt), tørrede tranebær 4%, VALNØDDER 3,5%, svampe (champignon, Karl Johan, kantarel).

Go to Top