COGNAC MARINERET OKSEKÃDSKLEJNER PÃ SPYD
Opskriftnr: 75-0299
Fremstilling
Oksefileten skæres i skiver på langs af fileten i ca. 1½ cm tykkelse.
Skiverne deles så de er ca. 10 cm lange og ca. 4 cm brede.
Der skæres et aflangt snit i midten af kødstykket, som når man laver klejner.
Den ene ende af kødstykket vrides igennem hullet, så det kommer til at ligne en klejne.
Til sidst marineres oksekødsklejnerne i den afvejede mængde Dekora Marilet Cognac, hvorefter de sættes på grillspyd.
Tilberedning
Steges på en varm pande i ca. 3-4 min. på hver side.
Er ligeledes velegnet til grill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med jordbærsalat og grillede kartofler.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Oksefilet 91%, marinade 9% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac, salt, sukker, krydderiekstrakt).