Ingredienser
4,000 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,800 kg Champignon, hele, konserverede
0,800 kg Cocktailp?lser
0,800 kg Paprika i strimler, syltede
0,800 kg Perlel
0,550 kg Dekora®Marilet Cognac
7.75 kg
Læg varer i kurv
COGNAC MARINERET MÃRBRADPANDE MED COCKTAILPÃLSER OG PERLELÃG
Opskriftnr: 72-0127
Fremstilling
De afpudsede grisemørbrader skæres i tynde skiver.
Kødet marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Cognac.
De øvrige ingredienser tilsættes.
Tilberedning
Steges på en varm pande i ca. 5-7 min.
Tip: Tilsæt evt. fløde til retten.
Serveringsforslag
Kan serveres med ris og en lækker salat.
Ingredienser:
Er bergenet på det rå produkt.
Grisekød 53%, syltede paprika 10%, cocktailpølser 10%, perleløg 10%, champignon 10%, marinade 7% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac 10% (Alc. 4g./100g.), salt, sukker, krydderiekstrakt, antioxidant (E 330)).