Ingredienser

4,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,800 kg Champignon, hele, konserverede

0,800 kg Cocktailp?lser

0,800 kg Paprika i strimler, syltede

0,800 kg Perlel

0,550 kg Dekora®Marilet Cognac

7.75 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

COGNAC MARINERET MØRBRADPANDE MED COCKTAILPØLSER OG PERLELØG

Opskriftnr: 72-0127

Fremstilling
De afpudsede grisemørbrader skæres i tynde skiver.

Kødet marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Cognac.

De øvrige ingredienser tilsættes.

Tilberedning
Steges på en varm pande i ca. 5-7 min.

Tip: Tilsæt evt. fløde til retten.

Serveringsforslag
Kan serveres med ris og en lækker salat.

Ingredienser:
Er bergenet på det rå produkt.
Grisekød 53%, syltede paprika 10%, cocktailpølser 10%, perleløg 10%, champignon 10%, marinade 7% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac 10% (Alc. 4g./100g.), salt, sukker, krydderiekstrakt, antioxidant (E 330)).

Go to Top