Ingredienser

3,500 kg Snitter u/sv

3,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

2,500 kg Isvand

1,000 kg Ost, revet

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,100 kg Chili r?d med fr?, knust (E9770)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

11.05 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHILI CHEESE GRILLER

Opskriftnr: 27-0387

Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.

Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter saltet, Frankfurterblanding FB nr. 563 og 2/3 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter og det resterende isvand og der lynes til en god emulsion er opn?et.

Revet ost og Chili, knust, hot tils?ttes ved de sidste par omgange, s? det bliver j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme kal. 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 45?C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 36%, grisek?dssnitter 27%, vand, OST 10%, kartoffelstivelse, HVEDEMEL, VALLEPULVER, krydderier (chili, peber, l?g, muskat, paprika, kardemomme), salt, stabilisator (E 451), antioxidant (E 316), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top